Titta Karanta, Duuli Oy

PSX_20191104_164408

Titta on empaattinen ja rauhallinen persoona joka kiinnostunut ihmisyydestä ja erilaisista ihmisistä, elämässäselviytymisestä, rikkaasta ja monivärisestä elämästä. Hän haluaa ymmärtää ihmisen mieltä ja käyttäytymistä, on elementissään kun elämään avautuu uusia näköaloja ja innostuu kun saa oivaltaa ja oivalluttaa, olla matkalla kanssakulkijana.

Yhteystiedot

Titta Karanta, Duuli Oy
Revontie 2,  90830 Haukipudas
P.  044 563 6256
titta.karanta@duuli.fi

 

 Rekisteri- ja tietosuojaseloste löytyy

täältä

 

Vahvuudet, koulutus ja työkokemus

Vahvuudet, koulutus ja työkokemus

  

Anna palautetta, kysy lisää, ota yhteyttä!

  Olen kiinnostunut seuraavista palveluista
  YksilöohjausRyhmävalmennusLuennot

  Duulin sanoma

  Peiliin
  katso armollisesti,
  myötätuntoisesti.

  Takanasi
  sukupolvien tarinat
  valoineen ja varjoineen.
  Sydämessäsi pieni lapsi,
  tunteva sinä.

  Yllä avara taivas
  täynnä mahdollisuuksia
  huomiseen.

  Duuli: Duuri + molli  = kokonainen elämä

  Tunteiden tehtävä on toimia viestinviejänä, ne tuovat ihmisen tietoisuuteen tarpeita. Ihminen reagoi automaattisesti sisäisiin ja ulkoisiin ärsykkeisiin tunteilla. Ulkoiset ärsykkeet tulevat aistien kautta ja sisäisten ärsykkeiden moottorina on ajattelu. Tunteet kertovat, mikä on hyvinvointimme kannalta tärkeää ja saavat myös välttelemään asioita, jotka voivat olla meille vahingollisia. Kaikilla tunteilla on viestinsä, niitä kannattaa kuunnella ja voimakkaatkin tunteet menevät ohi.

  Ihmisen perustunteiksi nimetään pelko, suru, viha/aggressio, hämmästys, inho ja mielihyvä sekä häpeä/syyllisyys. Nämä tunteet on tunnitettu kaikissa kulttuureissa. Lisäksi meillä on lukemattomasti erilaisia tunteita perustunteiden rinnalla.

  Kaikki tunteet ovat totta ja arvokkaita. Usein tunteisiin liittyy kuitenkin monenlaisia arvotuksia, ne ovat joko oikein tai väärin ja moni pyrkiikin valheellisesti onnelliseen elämään ”väärien”, vaikeiden tunteiden kieltämisen kautta. Tasapainoiseen elämään kuuluvat kaikki elämän värit, kaikenlaiset tunteet joiden olisi hyvä voida antaa virrata vapaasti.

  Kiinnittämällä huomiota omaan ajatteluunsa ja sisäiseen puheeseensa voi tehdä paljonkin oman hyvinvointinsa eteen. Keho reagoi ajatuksiin samalla tavoin kuin todellisiin tapahtumiin. Aivoille ei ole merkitystä sillä onko tilanne kuviteltu vai tosi. Siksi mielikuvaharjoittelulla voidaan tehdä suuriakin muutoksia elämässä.

  Duuli tarjoaa asiakkailleen työkaluja kaikkiin tunteisiin tutustumiseen sekä niiden kanssa elämiseen.